Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Colonistii din Catan Negustori si Barbari
Colonistii din Catan Negustori si Barbari
Producator :
Pret : 129 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Extensii jocuri
Limba romana
An 2012
Complexitate Medie
Durata 90
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 10 ani
Info

Experimentati noi aventuri !
Fiind liderul unei caravane, in Negustori si barbari veti aproviziona cu marmura si sticla cetatea Consiliului Catan. Fiti pregatiti pentru atacurile barbarilor pe drumurile nesigure din salbaticie. Catanul este atacat din toate partile, iar de data aceasta barbarii chiar raman pe insula. Trimiteti cavalerii in lupta si recuceriti Catanul! In Marea caravana atrageti negustorii straini in asezarile voastre si beneficiati de comert. In Raurile din Catan urmati chemarea aurului, pe cand in Pescarii din Catan veti reusi in sfarsit sa beneficiati din plin de zonele de coasta.

Negustori si barbari este a treia extensie a jocului de societate Colonistii din Catan. Este independent de extensiile Navigatori si Orase si cavaleri, dar se poate combina cu ele. Negustori ?i barbari contine trei scenarii noi si o multime de variante pentru jocul de baza Catan, unul permitand chiar jocul in doi.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC