Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
A FEW ACRES OF SNOW
A FEW ACRES OF SNOW
Producator : Treefrog Games
Pret : 175 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 3/Media: 5

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2011
Complexitate Medie
Durata 60
Jucatori 2
Varsta de la 12 ani
Info

A Few Acres of Snow  este jocul care are la baza conflictul din America de Nord, dintre francezi si britanici. Mai bine de 100 de ani, Britania si Franta s-au luptat pentru suprematie in America de Nord. La mii de mile departare de taramurile natale, colonisti si soldati s-au luptat cu triburi americane si au incercat sa razbeasca conditiilor vitrege. In ciuda obstacolelor, si dupa indelungi lupte, Britanicii au reusit sa castige Quebecul. A Few Acres of Snow este un joc pentru doi jucatori care iti permite sa reconstitui aceste evenimente. Deciziile tale pot schimba cursul istoriei.

Asemanator celorlalte jocuri de carti, in A Few Acres of Snow, fiecare carte poate avea sensuri multiple. La inceputul jocului, jucatorii trebuie sa aleaga un singur aspect al cartii pe care sa-l pastreze pana la final. Fiecare spatiu castigat de un jucator va adauga o carte la teancul acestuia.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC