Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Bonbons
Bonbons
Producator : GameWorks
Pret : 75 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2010
Complexitate Mica
Durata 10
Jucatori 2,3,4,5,6
Varsta de la 7 ani
Info

Bonbons este un joc de memorie la care se adauga o mica "smecherie".

8 variante de bomboane, impartite in 4 culori, sunt ascunse in campul central de 6X6 alaturi de 4 tile-uri speciale: 3 tile-uri de bani si 1 tile gol (toate tile-urile din centru sunt patrate).

Fiecare jucator primeste cate 4 tile-uri rotunde dintr-un set de 32 care corespund bomboanelor si culorilor imprimate pe cele patrate. In fiecare tura, jucatorii intorc cate un tile rotund si unul patrat. Daca cele doua se potrivesc la culoare si forma, vor ramane intoarse, iar jucatorul va mai putea juca o tura. In caz contrar, tile-urile se intorc. "Smecheria" consta in faptul ca, atunci cand iti vine randul, poti fura "bomboane" de la adversari. Daca intorci un tile patrat care se potriveste cu un tile rotund intors de adversar, poti pastra tile-ul rotund si sa dai adversarului la schimb un tile care n-a fost inca intors.

In plus, daca intorci tile-ul gol, vei putea adauga un tile rotund la cele deja existente; acum va trebui sa intorci 5 tile-uri in loc de 4.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC