Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
GLOOM UNHAPPY HOMES
GLOOM UNHAPPY HOMES
Producator : Atlas Games
Pret : 69 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2005
Complexitate Mica
Durata 30
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 12 ani
Info

In Gloom, jocul de carti, iti faci familia de excentrici si de singuratici sa sufere cele mai grozave tragedii inainte de a-i ajuta sa treaca 'dincolo'. Trebuie doar sa amesteci cele 55 de carti transparente din acest set cu cele din copia originala si vei avea mai multi Modificatori morbizi si moduri de a muri, dar si o noua familie, artistii de la Le Canard Noir, ale caror porniri artistice se termina mereu in dezastru.

Cand arta te dezamageste, Ratza Neagra este acolo sa te ajute. Aceasta cafenea este casa unui sir nesfarsit de boemi. Aici isi face veacul pictorul Rosseau, mereu beat, care cumpara de baut pentru modele nebune si poeti ratati, in timp ce o actrita cu 'probleme' compara notite cu un curtezan.

In pachet mai sunt 5 rezidente cu o tenta albastru-deschis in fundal. Acestea sunt puse langa familiile lor la inceputul jocului. Noi carti, numite Mistere, care au un fundal albastru-inchis in partea de jos sunt si ele amestecate in teanc inainte de a incepe. Un Mister este singura carte care poate fi pusa peste o rezidenta (a ta sau a unui inamic). Acel jucator si acea rezidenta primesc puncte de Patos care se aduna la punctele sale de familie. Un mister ramane chiar daca cerintele pentru indeplinirea lui dispar. Poti, totusi, sa arunci o carte Mister inainte de o juca.

Setul adauga un jucator la jocul original.

 

La comanda acestui joc nu se acorda transport gratuit. Comanda insotita de un alt joc beneficiaza de transport gratuit.

Daca se comanda doar acest joc, se adauga taxa transport pentru Bucuresti de 7 lei.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC