Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
LORD OF THE RINGS THE CARD GAME
LORD OF THE RINGS THE CARD GAME
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 199 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 2/Media: 5

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2011
Complexitate Medie
Durata 60
Jucatori 1,2
Varsta de la 12 ani
Info

Aventura din Pamantul de Mijloc te asteapta!

In The Lord of the Rings: The Card Game jucatorii aduna un grup de aventurieri, care incearca sa duca la bun sfarsit aventuri periculoase in Pamantul de Mijloc. De la campurile luminoase ale Comitatului, la potecile periculoase din Padurea Mirkwood si pana la regatele puternice ale Gondorului si Rohanului, eroii memorabili ai acestei povesti indragite se aliaza pentru a rezista amenintarii Stapanului Intunecat, Sauron.

The Lord of the Rings: The Card Game este un joc cooperativ, pentru 1 sau 2 jucatori, in care acestia colaboreaza intre ei si concureaza impotriva scenariilor controlate de catre joc. Prin adaugarea unui al doilea exemplar, pana la 4 jucatori pot juca cooperativ. Fiind un Living Card Game, carti si aventuri aditionale sunt disponibile in expansiuni regulate, care permit jucatorilor sa personalizeze continutul acestui set sau sa-si creeze propriile pachete.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC