Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
STAR WARS THE CARD GAME
STAR WARS THE CARD GAME
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 169 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2012
Complexitate Medie
Durata 60
Jucatori 2
Varsta de la 10 ani
Info
Jocul Star Wars: The Card Game este un joc pentru doi care pune un jucator la comanda Rebelilor (partea buna, cu factiuni ca Jedi, Rebel Alliance si Smugglers and Spies) si pe altul la comanda Imperiului (partea rea, cu factiuni ca Sith, Imperial Navy si Scum and Villainy). Extensia The Balance of the Force o sa dea posibilitatea ca 3 jucatori (partea buna) sa lupte impotriva partii rele. Timpul in care are loc jocul, este plasat in perioada trilogiei initiale.
 
Fiecare jucator are un deck de obiective care reprezinta diverse misiuni plus un deck de carti cu unitati (caractere, vehicule, droizi si creaturi), eventuri, imbunatatiri si soarte. Fiecare obiectiv este legat la un set de 5 carti. Constructia deck-ului consista din alegerea obiectivelor care o sa fie in deck, dupa care adaugi setul de 5 carti pentru acele obiective. Pe parcursul jocului plasezi carti pe masa, ataci obiectivele oponentului, aperi obiectivele tale si pui carti la Force Stuggle.
 
Imperiul castiga daca Death Star ajunge la 12. Rebelii castiga daca distrug trei obiective a Imperiului.
Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC