Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Deadwood
Deadwood
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 139 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 4

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2011
Durata 60
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 13 ani
Info

Scofflaws fac galagie pe strazile din Deadwood. Se construieste linia ferata, iar pentru tine si pentru celalalte grupuri din Dakota de Sud, asta inseamna un singur lucru: foarte multi bani. Pentru a prelua controlul asupra acestui oras-fantoma, vei face tot ce-ti sta in putinta: vei ameninta, te vei lupta, iti vei anihila adversarii. Gasca ta va fi formata din 3 tipuri de cowboy, cu puteri diferite: greenhorns, gunslingers si trail bosses.

La inceputul jocului, in orasul Deadwood vei gasi primaria, o Biserica, biroul serifului, barul si inca alte patru cladiri. Pe parcusul jocului, vei avea posibilitatea sa anexezi alte cladiri la oras, fiecare dintre acestea aducand avantaje si puteri de care te vei putea folosi imediat. Prin schimburi de focuri, adversarii vor incerca sa preia controlul asupra cladirilor pe care le-ai anexat. Cel care incepe o asemenea lupta primeste un token Wanted Poster. Cu cat este mai mare numarul de token-uri, cu atat va fi mai mare amenda pe care va trebui sa o achiti la finalul jocului.

Deadwood se va termina cand gara va fi construita si amplasata pe harta de joc, cand nu vor mai exista token-uri Wanted Poster in Crime Pool sau cand unul din jucatori ramane fara cowboy. Castiga jucatorul care a adunat cea mai mare suma de bani.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC