Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
ISTANBUL
ISTANBUL
Producator : PEGASUS SPIELE
Pret : 165 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 2/Media: 3

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba ENGLEZA, GERMANA, Olandeza( cu Engleza PDF)
An 2014
Complexitate Medie
Durata 50
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 10 ani
Info

Istanbul. Agitatie mare in Grand Bazaar. Comerciantii sunt dispusi sa faca orice pentru a-si intrece adversarii. Totul trebuie sa fie foarte bine organizat: marfa din depozite trebuie incarcata in roabe pentru ca mai apoi asistentii comerciantilor sa o transporte la punctele de desfacere. Care este obiectivul tau? Sa fii primul care aduna cele mai multe rubine.

In Istanbul, fiecare jucator coordoneaza cate un grup format dintr-un comerciant si patru asistenti. Pe tura sa, jucatorul poate fie sa inainteze in bazar cu intreg grupul, fie sa-si lase un asistent in urma/ sa recupereze un asistent lasat in urma, dupa care poate savarsi o actiune. Daca ajunge intr-o locatie in care poposeste un alt comerciant, jucatorul are dreptul la o actiune in plus.

Jocul se termina atunci cand unul dintre comercianti a adunat 5 rubine. Daca exista egalitate, castiga cel care are mai multi bani in mana.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC