Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
LEGENDS OF ANDOR
LEGENDS OF ANDOR
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 245 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2012
Complexitate Medie
Durata 75
Jucatori 2,3,4
Info
Jocul Legends of Andor este un joc de aventura cooperativ pentru de la 2 la 4 jucatori, in care un grup de eroi trebuie sa lucreze impreuna ca sa apere un realm de fantezie de inamici. Ca sa faci granitele Andor-ului sigure, eroii trebuie sa faca quest-uri periculoase pe parcursul a cinci scenarii (precum si un scenariu final facut chiar de jucatori). Dar din cauza ca sistemul inteligent al jocului tine monstrii in permanenta avansare spre castel, jucatorii trebuie sa balanseze alegerile bine.
 
Inima board game-ului Legends of Andor este poveste lui narativa, scenariile legate unul de altul spun o poveste frumoasa. Pentru fiecare scenariu sau "Legenda", un deck de carti "Legend Deck" conduce povestea...o poveste in care protagonistii sunt eroii. Un marker din lemn se misca pe track-ul de legenda care activeaza diverse actiuni: tragere de carti, alt obiectiv si avansarea plotului. 
 
Ce vor face eroii tai? Vor completa quest-uri sau se vor dedica sigurantei taramului?
Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC