Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Ora et Labora
Ora et Labora
Producator : Z-Man Games
Pret : 249 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 2/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2011
Complexitate Medie
Durata 120
Jucatori 1,2,3,4
Varsta de la 12 ani
Info

In Ora et Labora, fiecare jucator se afla la conducerea unei manastiri medievale. Pe parcursul jocului va construi cladiri, se va lupta sa castige resurse de pe urma carora va face profit, va construi o infrastructura si va manufactura obiecte prestigioase - carti, ceramica, ornamente, relicve-.

In Ora et Labora, fiecare jucator are o tabla proprie. Din cand in cand, noi cladiri sunt introduse in joc. Cei interesati se vor putea folosi de materialele acumulate pana la acel moment, pentru a le construi pe tabla personala. Ca in Agricola: Farmers of the Moor, anumite spatii vor fi ocupate la inceputul jocului. Pentru a se putea construi pe ele, jucatorii vor fi nevoiti sa le curete in prealabil.

De asemenea, fiecare jucator va avea in subordinea lui cate 3 muncitori. Cu ajutorul lor, ei vor putea sa intre in cladirile construite si sa relizeze actiunile impuse de aceste locatii. Pentru a intra intr-una din cladirile adversarilor, jucatorii vor achita o taxa.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC