Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
PILLARS OF THE EARTH
PILLARS OF THE EARTH
Producator : Rio Grande Games
Pret : 189 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 3/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2006
Complexitate Medie
Durata 120
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 12 ani
Info

Pillars of the Earth este bazat pe romanul bestseller de Ken Follett si face parte din linia Kosmos de jocuri bazate pe literatura. La inceputul secolului al 13-lea, incepe construirea celei mai mari si mai frumoase catedrale din Anglia. Jucatorii sunt constructori care incearca sa contribuie cel mai mult la construirea acestei catedrale si, in acest sens, acumuleaza cele mai multe puncte de victorie.

Gameplay-ul este format din utilizarea muncitorilor pentru a produce materii prime si din folosirea mesterilor pentru a transforma materialele in puncte de victorie. Lucratorii pot fi de asemenea folositi pentru a produce aur. Jucatorii vor avea 3 constructori maestri si o varietate de sarcini, inclusiv recrutarea de lucratori, cumpararea sau vanzarea de bunuri sau obtinerea de puncte de victorie. Jucatorii trebuie sa gaseasca un echilibru intre a castiga aur pentru a-si finanta achizitiile si a castiga puncte de victorie.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC