Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
STAR WARS X-WING JOCUL CU MINIATURI
STAR WARS X-WING JOCUL CU MINIATURI
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 139 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Romana
An 2013
Complexitate Medie
Durata 30
Jucatori 2
Varsta de la 10 ani
Info

Jocul Star Wars: X-Wing Miniatures game este un joc tactic nava-la-nava de combat in care jucatorii iau controlul a puternicilor nave rebele X-Wing si a navelor imperiale TIE Fighters. 


Continand miniaturi super detaliate, pictate, jocul X-Wing recreeaza lupte incitante din universul Star Wars prin cele cateva scenarii incluse. Selecteaza echipajul, planifica manevrele si du la capat misiunea.

Indiferent de ce nave alegi, regulile jocului X-Wing faciliteaza un joc rapid si plin de energie. Fiecare tip de nava are caracteristicile sale reprezentate de un "dial". care sunt folosite pentru a planifica in secret viteza si manevrele pe fiecare tura. Dupa faza de planuit manevrele, "dial"-ul fiecarei nave se arata si se executa (incepand cu pilotul cu cel mai mic skill). 

Board game-ul Star Wars: X-Wing are misiuni unice, fiecare cu setul sau de conditii de victorie. Pe langa asta, nici o misiune nu va fi la fel vreodata multumita gamei largi de customizabilitate, manevre variate  si posibilitati de combat. 

Star Wars: X-Wing Miniatures Starter set contine tot ce ai nevoie ca sa incepi luptele, precum scenarii, carti si  miniaturi de nave. Pe langa asta, vine si cu un set de reguli rapide care te invata baza jocului.
Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC