Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 500 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
STRATEGO
STRATEGO
Producator : Jumbo
Pret : 195 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 3/Media: 2

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Olandeza, Engleza(PDF)
Complexitate Medie
Durata 45
Jucatori 2
Varsta de la 8 ani
Info

ACEST JOC NU SE MAI PRODUCE MOMENTAN

 

In jocul Stratego sunteti comandantul unei veritabile armate, propria dumneavoastra armata.

Mai intai va dispuneti trupele pe campul de batalie, dupa care va trebui sa fiti cat mai ofensiv posibil, pastrandu-va o aparare solida.

Continutul cutiei:

  • 2 X 40 piese de joc, plansa de joc, paravan;
  • Doua rasteluri pentru piesele de joc.

Vreti sa atacati prin partea dreapta, dar sunteti siguri ca flancul stang nu este prea vulnerabil? Steagul este suficient de protejat? In plus sunteti cu adevarat capabil sa ghiciti strategia adversarului dumneavoastra?

Jocul este pentru 2 jucatori , mai mari de 8 ani si cu o durata a jocului de 45 de minute.

Atentie! Nu este indicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce prezinta riscul de a fi inghitite. Pastrati ambalajul pentru referinte ulterioare.

Scopul jocului:

Fiecare jucator dispune de o armata de patruzeci de piese. La fel ca si militarii, aceste piese au grade diferite.Fiecare jucator dispune de un Drapel.

Scopul jocului consta in protejarea Drapelului precum si incercarea de a cuceri Drapelul adversarului. Inainte sa inceapa lupta, fiecare jucator isi aranjeaza in mod secret piesele in asa fel incat sa fie gata de razboi.

Cele doua jocuri Stratego - Cu acesta versiune de Stratego se pot juca doua variante de joc: Stratego Duel sau Stratego Original. Daca nu ati mai jucat Stratego Junior, atunci Stratego Duel este varianta ideala pentru a incepe.

Stratego Duel este de trei ori mai rapid care va invata cum sa jucati, sa atacati si sa castigati. Dar pentru a deveni un strateg veritabil, va trebui sa jucati si Stratego Original, unde veti comanda o armata completa de 40 de piese.

Prin acest joc iti vei putea dovedi cu adevarat capacitatile tale de strategie.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC