Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
DICE TOWN
DICE TOWN
Producator : Asmodee Editions
Pret : 145 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 2/Media: 5

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba engleza
An 2009
Complexitate medie
Durata 60 minute
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 8 ani
Info

 

Fiecare jucator primeste 8 dolari si cate un pahar cu 5 zaruri de poker. In fiecare runda, jucatorii vor forma o mana de poker si vor prelua controlul asupra anumitor locuri-cheie din Dice Town. Intr-una din runde, toti jucatorii isi vor agita paharele in care se afla zarurile, astfel incat sa ramane cu un unul singur. Acest proces se repeta cu zarurile ramase, pana cand toate cele 5 zaruri se afla pe masa. In cazul in care jucatorii vor sa pastreze mai mult de un zar, vor fi nevoiti sa plateasca cate un dolar pentru fiecare zar suplimentar.

Nouari: In mina de aur, jucatorul cu cei mai multi nouari va lua cate o pepita din mina pentru fiecare nouar aruncat.

Decari: In banca, jucatorul cu cei mai multi decari pot jefui banca si lua toate facturile – fiecare doua facturi reprezinta 1 punct de victorie la finalul jocului

Valeti: Jucatorului cu cei mai multi valeti i se ofera posibilitatea sa traga un numar de carti egal cu numarul de valeti decartati. Aceste carti pot aduce intre 1si 8 puncte de victorie.

Dame: Jucatorul cu cele mai multe Dame, castiga increderea doamnelor si obtine sansa de a-si pagubi adversarii. Acest jucator va putea lua de la adversarii sai atatea carti cate dame a aruncat in joc pana la acel moment.

Popi: Jucatorul cu cei mai multi Popi devine noul Serif. El hotaraste cina va iesi invingator in situatiile de egalitate.

Asi: Jucatorul cu cea mai buna mana de poker primeste o proprietate care valoreaza intre 1 si 5 puncte de victorie.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC