Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
DRAGONS GOLD
DRAGONS GOLD
Producator : White Goblin Games
Pret : 115 95 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2011
Complexitate Medie
Durata 45
Jucatori 3,4,5,6
Varsta de la 10 ani
Info
In jocul Dragon's Gold, fiecare jucator controleaza o echipa de vanatori de dragoni( doi cavaleri, un hot si un vrajitor). Ca orice vanator de dragon, ei au un singur scop: aur, bijuterii si obiecte magice. Cat despre partea in care omoara un dragon? Floare la ureche! Dar partea cea mai dificila vine abia dupa ce a murit dragonul: echipa trebuie sa gaseasca o modalitatea sa isi imparta prada.
 
De indata ce a murit un dragon, atunci sunt descoperite pietre pretioase in plus si jucatorii care au participat la lupta trebuie sa gaseasca o metoda sa le imparta. Daca se scurge timpul din clepsidra de un minut si nu s-a stabilit nimic, atunci nimeni nu primeste comoara. Cand toti dragonii au fost infranti si comorile luate sau pierdute, jocul se termina si jucatorii isi puncteaza comorile: argintul si obiectele magice valoareaza 1 punct, aurul 3 puncte, Diamantul Negru 7 puncte, si pietrele pretioase colorate intre 10 si 15 puncte pentru cei care au mai multe ca ceilalti jucatori.
Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC