Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
DUNGEON ROLL
DUNGEON ROLL
Producator : PEGASUS SPIELE
Pret : 89 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba Engleza
An 2013
Complexitate Medie
Durata 15
Jucatori 1,2,3,4
Varsta de la 8 ani
Info

In Dungeon Roll scopul fiecarui jucator este de a colecta cat mai multe puncte de experienta prin infrangerea monstrilor, a dragonilor si prin acumularea comorilor. Fiecare jucator isi alege cate un erou avatar (Mercenarul, Goblinul, Regina) care ii va conferi puteri speciale.

Pe rand,  fiecare jucator devine Aventurierul, cel care intra cu indrazneala in temnita pentru a obtine glorie. In timp ce Aventurierul isi formeaza echipa aruncand cele sapte zaruri de Echipa, Stapanul Temnitei arunca un numar de zaruri de Temnita echivalent cu distanta parcursa de aventurier. Aventurierul foloseste de pe zarul de Echipa fetele Champion, Fighter, Cleric, Mage, Thief, si Scrollpentru a invinge monstrii, pentru a revendica comorile si pentru a-si revigora tovarasii rapusi de potiuni.

Fii atent! Luptele din temnita vor atrage atentia sefului: Dragonul! Cand trei sau mai multi dragoni apar pe Zarurile de Dragon, aventurierul trebuie sa se lupte cu acesta. Infrangerea dragonului presupune o munca de echipa, in lupta fiind nevoie de trei tipuri diferite de personaje.

Dupa trei runde, jucatorii isi aduna punctele de experienta si se retrag la han pentru a sarbatori reusitele si pentru a planifica urmatoarea incursiune in temnita.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC