Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
THE HOBBIT CARD GAME
THE HOBBIT CARD GAME
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 45 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 5/Media: 4

Categorie Jocuri cu carti - Card Games
Limba engleza
An 2012
Complexitate medie
Durata 30
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 10 ani
Info

In The Hobbit Card Game, doua echipe se dueleaza. Mecanismul jocului se bazeaza pe trucuri. Cel care descopera smecheria, poate distribui cartile celorlalti jucatori in functie de abilitatea personajului sau. Bilbo, de exemplu, trebuie sa pastreze o carte pe care sa nu o joace in truc, sa dea o carte altui jucator si sa decarteze celelalte carti.

Pe langa abilitatea speciala, fiecare personaj lupta pentru forta care ii guverneaza gandirea: Gandalf, Bilbo si Thorin sunt descendenti ai binelui, in timp ce Smaug si Bolg se afla de partea celor cruzi si nemilosi. Steaua alba care apare pe o parte din carti simbolizeaza fortele binelui, arcul orneaza cartile puterilor malefice si cartea pe care apare o pipa confera jucatorilor puterea de a trage o carte in plus in runda urmatoare. Daca iti este distribuita o carte a carei putere nu se potriveste cu personajul tau (Gandalf primeste o carte arc sau Smaug primeste o stea), inseamna ca ai primit un damage point. Daca personajul tau are deja un asemenea punct si primeste o carte care i se potriveste (Bilbo primeste o stea, Bolg primeste un arc), un damage point va fi sters. Doua damage points elimina un personaj din joc.

 

 

La comanda acestui joc nu se acorda transport gratuit in Bucuresti. Comanda insotita de un alt joc beneficiaza de transport gratuit.

Daca se comanda doar acest joc, se adauga taxa transport pentru Bucuresti de 7 lei.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC