Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
CIVILIZATION
CIVILIZATION
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 249 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 6/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba engleza
An 2010
Complexitate medie
Durata 120 minute
Jucatori 2,3,4
Varsta de la 13 ani
Info

Sid Meier Civilization: The Board Game este un joc ce se poate juca de la doi la patru jucatori, recomandat in patru. Fiecare jucator preia o civilizatie si incearca sa isi conduca poporul spre maretie.

Pornind cu o civilizatie mica, formata dintr-un singur orasel caruia-i lipsesc cele mai rudimentare inventii, jucatorii incearca sa-si avanseze poporul construind noi orase, imbunatatindu-le, cautand noi tehnologii, dezvoltand cultura si acumuland resurse pretioase. Pe masura ce jucatorii creaza noi orase si exploreaza lumea din jur, ei vin in contact cu civilizatii mai mici, unele pasnice altele razboinice. Ei pot integra aceste mici civilizatii in cele pe care le conduc, acumuland astfel recompense.

Dar, in cele din urma cea mai mare provocare a jucatorilor este sa se confrunte unii cu altii, pentru ca o civilizatie in ascensiune inevitabil va intra in conflict cu alta. Pentru a deveni civilizatia dominanta de pe Pamant, jucatorii duc razboaie pe campul de lupta si concureaza pentru a fi primii care construiesc maiestuoasele minuni ale lumii.

Componente:

1 tabla de joc
6 table de civilizatie
20 piese de harta
12 markeri orase
33 figurine de plastic
55 carti de lupta
224 carti de joc
75 monede
1 pliant cu reguli in limba engleza

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC