Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Fearsome Floors
Fearsome Floors
Producator :
Pret : 169 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
Complexitate Medie
Durata 60 minute
Jucatori 2,3,4,5,6,7
Info
Varsta: Incepand cu 10 ani
Fearsome Floors (Coridoare sinistre) este un joc de Friedemann Friese. Povestea este o incercare a continua saga cu jucatorii care incearca sa scape din Fürst Fieso. Dar, dincolo de poveste, avem aici o cursa grozava in care jucatorii trebuie sa se miste prin inchisoarea medievala cat mai rapid posibil (sau macar pentru 14 ture) inainte sa se prabuseasca pentru ei. Ei ar putea scapa in 7 ture daca totul ar merge ca pe roate, dar din pacate, inchisoarea este casa si a unui monstru infometat.
Jucatorii trebuie sa-si manevreze discurile pentru a schimba miscarile monstrului care cauta mereu o prada proaspata. Ei trebuie sa-l atraga pe monstru spre ceilalti jucatori, dar risca sa fie mancati in locul lor. Piesele pot aluneca pe pete de sange sau pot fi strivite de perete. Poti chiar incerca sa teleportezi monstrul in parte a tablei, unde va cadea direct peste un jucator.
 
Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC