Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
KINGSBURG
KINGSBURG
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 225 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 4/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2007
Complexitate Medie
Durata 90
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 10 ani
Info

In povestea din Kingsburg, jucatorii sunt Lorzi trimisi de rege sa administreze teritoriile de la frontiere. 

Jocul se desfasoara pe parcursul a 5 ani, intr-un total de 20 de ture. In fiecare an, sunt 3 anotimpuri pentru productie si colectare de resurse, construirea de structuri si antrenarea trupelor. Fiecare a patra tura este iarna, in care jucatorii trebuie sa se lupte cu o armata invadatoare.

Resursele pentru construirea structurilor si pentru instruirea armatei sunt colectate prin influentarea consilierilor regelui. Jucatorii dau cu zaru si cel cu cea mai mica suma a zarurilor va fi primul care trebuie sa aleaga unde isi va folosi influenta. Chiar si cu un zar potrivnic, un jucator poate iesi din consiliu cu o considerabila cantitate de resurse si soldati.

Fiecare consilier al regelui va premia diferite resurse si trupe, puncte de victorie si alte avantaje catre jucatorul ca l-a influentat in acea tura.

La sfarsitul celor cinci ani, castiga cel care si-a dezvoltat cel mai bine teritoriul si care l-a multimit pe Rege (prin Consiliu).

Sunt posibile multe strategii alternative pentru a castiga: poti alege calea militara in care ignori economia si cladirile aducatoare de prestigiu sau poti construi marea catedrala. Poti folosi influenta Breslei Negustorilor in consiliu sau poti merge pe o dezvoltare echilibrata.


Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC