Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
Lancaster
Lancaster
Producator : Queen Games
Pret : 239 225 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 1/Media: 3

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2011
Complexitate Medie
Durata 60
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 10 ani
Info

In 1413, noul rege al Angliei, Henry V de Lancaster, are planuri marete: unificarea Angliei si cucerirea Coroanei Frantei. Fiecare jucator preia rolul unei ambitioase familii aristocrate.

Cine va fi cel mai bun ajutor al regelui si cel mai puternic Lord al tuturor timpurilor?

In Lancaster jucatorii vor incerca sa devine din simplii lorzi, cei mai puternici aliati ai regelui. Acest lucru va putea fi realizat fie prin dezvoltarea proprie, fie prin dezvoltarea micilor regiuni ale Angliei aflate in conflict cu Franta. Vor incerca sa propuna legi in parlament, de pe urma carora sa aiba doar de castigat. Castiga jucatorul care a acumulat cele mai multe puncte de putere.

In fiecare tura, jucatorii isi trimit cavalerii in diverse regiuni ale tarii, unde se vor lupta cu alti cavaleri pentru recompense si favoruri din partea nobililor, la castel, pentru a-si incasa veniturile sau pentru a recruta noi cavaleri sau la lupta, unde jucatorii se unesc pentru a obtine puncte de putere.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC