Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
LORD OF THE RINGS CONFRONTATION DELUXE
LORD OF THE RINGS CONFRONTATION DELUXE
Producator : Fantasy Flight Games
Pret : 145 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 2/Media: 3

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2006
Complexitate Medie
Durata 30
Jucatori 2
Varsta de la 8 ani
Info

Aceasta editie deluxe a aclamatului 'Lord of the Rings: The Confrontation' combina jocul original plus o expansiune cu piese lucrate exemplar pentru o experienta unica.

'The Confrontation' este un boardgame pentru doi jucatori in care jucatorii iau control asupra fortelor lui Sauron cautand sa gaseasca inelul stapanului lor sau iau controlul asupra fortelor popoarelor libere din 'Middle Earth', incercand sa distruga inelul lui Sauron in flacarile din 'Mount Doom'. Unul dintre cele mai aclamate boardgame-uri din ultimii ani, 'The Confrontation' permite jucatorilor sa controleze mai multe personaje din trilogia faimoasa a lui Tolkein, in timp ce joac? un joc intens de 30 de minute care este o combinatie minunata intre cacialma si strategie. 'The Confrontation' este proiectat de renumitul designer de jocuri Reiner Knizia, si este considerat printre cele mai bune lucrari ale lui.

 

Prezentare in detaliu a jocului pe Board Game Geek.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC