Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
MEMOIR 44
MEMOIR 44
Producator : Days of Wonder
Pret : 239 219 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 4/Media: 5

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2004
Complexitate Mare
Durata 30-60 minute
Jucatori 2
Varsta de la 8 ani
Info

Memoir 44 este un boardgame istoric unde jocatorii se vor infrunta pe fronturile unora dintre cele mai renumite lupte istorice din al doilea razboi mondial, inclusiv "Omaha Beach", "Pegasus Bridge", "Operation Cobra" si "The Ardennes".

Memoir 44 include peste 15 scenarii diferite de lupta si prezinta o tabla de joc hexagonata cu fata dubla pentru debarcari si lupte rurale. Fiecare scenariu mimeaza terenul istoric, amplasamentul trupelor si obiectivele fiecarei armate. Comandantii isi desfasura trupele prin carti de comanda si tactica, aplicand abilitatile unice ale unitatilor sale - infanterie, parasutisti, tancuri, artilerie, si chiar luptatori ai rezistentei - la potentialul lor maxim.

"Prin design, jocul nu este prea complex". spune designerul Memoir-ului, Richard Borg. "Mecanica de joc, desi simpla, inca necesita un joc de carti strategic, zaruri oportune si un plan agresiv dar flexibil de lupta pentru a obtine victoria." In plus fata de tabla mare de joc cu doua fete, Memoir 44 include 144 de miniaturi surprinzator de detaliate - inclusiv infanterie, tancuri si artilerie istoric corecte; 36 de piese obstacol, 60 de carti de comanada cu ilustratii, 44 de tablite cu teren si 8 zaruri speciale din lemn.

Memoir 44 este conceput pentru 2 jucatori dar se adapteaza usor la jocul in echipa. Iar cu scenarile 'Memoir 44 Overlord', jucatorii pot folosi mai multe table de joc si pâna la 8 jucatori pentru a efectua operatiuni la scara larga, experimentand probleme de coordonare de trupe si lantul de comanda pe un camp de lupta la scara mare. Jocul este de durata medie, intre 30 si 60 de minute, incurajand meciurile in care jucatorii pot comanda o armata, apoi pe cealalta.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC