Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
MONDO
MONDO
Producator : QWG
Pret : 135 115 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Olandeza, Engleza(PDF)
An 2011
Complexitate Medie
Durata 20
Jucatori 1,2,3,4
Varsta de la 8 ani
Info

In Mondo, jucatorii concureaza unul impotriva celuilalt intr-o cursa contra cronometru. Fiecare jucator are o plansa de joc ce reprezinta o mica lume cu spatii goale. Toti aleg simultan din mijlocul mesei placi reprezentand diferite animale sau teren (padure, camp, ocean, desert) si le plaseaza pe plansa proprie de joc, incercand sa creeze zone cu acelasi peisaj. O piesa noua trebuie sa fie asezata alaturi de o dala deja plasata, dar nu este obligatoriu ca frontierele sa se potriveasca, insa este recomandat intrucat aceste erori vor aduce puncte negative.

Cand timpul se termina, jucatorii inscriu puncte bonus pentru fiecare animal si fiecare zona completata (padure, camp, ocean, desert) si sunt depunctati pentru vulcani, campuri goale si placi nepotrivite (de exemplu, o piesa cu o padure la frontiera alaturata unei piese cu frontiera de apa).

Mondo include trei grade de dificultate (incepatori, avansati, experti), in plus fata de obiectivele suplimentare si diverse cai de realizare (si pierdere) a punctelor bonus, precum si reguli pentru jocul solo.?

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC