Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
MUTANT MEEPLES
MUTANT MEEPLES
Producator : Pegasus Spiele
Pret : 135 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2012
Complexitate Medie
Durata 45 minute
Jucatori 2,3,4,5,6,7
Varsta de la 8 ani
Info

Langa orasul Meeptropolis, mai multi meeples ce se aflau intr-o excursie de camping sunt atacati de o multime de fluturi giganti radioactivi. Ca rezultat, ei capata super viteza si cate o putere unica, transformandu-i in ....MUTANT MEEPLES!

Orasul Meeptropolis este demult in decadere, crime petrecandu-se una dupa alta in tot orasul. Consiliul orasului ti-a cerut TIE sa organizezi cea mai buna echipa de Meeplesi Mutanti pentru a servi si proteja orasul.

MUTANT MEEPLES este un joc de tip puzzle asemanator cu RICOCHET ROBOTS in care jucatorii trebuie sa gaseasca calea cea mai scurta pentru a-si duce meeplesi la scena crimei inaintea celorlati jucatori, folosind o combinatie de Mutant Meeples cu superputerile lor unice si super-viteza. Daca esti cel mai rapid la scena crimei, iti adaugi un meeple la super-echipa ta; primul jucator ce isi completeaza echipa castiga!

Dar exista si o mica smecherie - de indata ce unul din meeples ajunge la scena crimei, el nu mai participa. (de altfel, el deja a ajuns in echipa). Acest lucru da sansa jucatorilor care au mai putini meeplesi in super-echipa lor sa aiba mai multe optiuni, oferind o incercare mai grea jucatorilor care au echipa aproape completa. 

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC