Filtre
Produse noi
Produse in stoc
Newsletter
e-mail:
Noutati

LIVRARE IN PROVINCIE

Posta, plata ramburs - 16 lei Curier, plata ramburs - 16 lei Curier, plata in avans - 11 lei

Pentru comenzi mai mari de 450 lei - GRATUIT

Suntem si pe Facebook
RISK 2210 AD
RISK 2210 AD
Producator : Avalon Hill
Pret : 215 189 RON
Stoc : La comanda
Voteaza
Numar voturi 4/Media: 4

Categorie Board Games - Jocuri pe tabla
Limba Engleza
An 2003
Complexitate Medie
Durata 240
Jucatori 2,3,4,5
Varsta de la 10 ani
Info

'Risk 2210 A.D.' este un joc nou in seria Risk si se desfasoara in viitorul apropiat unde luptele se dau acum prin intermediul masinilor, numite si MODS. Comandantii umani inca conduc aceste trupe mecanizate si fiecare are puteri si abilitati speciale ce sunt folosite in joc prin intermediul cartilor de Comanda. In acest joc, bataliile se dau si pe mare si chiar pe Luna, nu numai pe uscat.

Desi au fost adaugate multe lucruri, esenta jocului s-a pastrat. O schimbare binevenita este instituirea limitei de 5 runde pentru joc cea ce limiteaza durata jocului la maxim 3 ore. Mai departe, jucatorii trebuie sa aiba grija si de factorii economici, si anume de energie. Aceasta energie este folosita pentru a cumpara carti de Comanda, pentru a licita pentru cine muta primul si pentru a angaja noi comandanti.

Jocul este acum mai strategic, dar asta n-ar trebui sa-i opreasca pe amatorii jocului Risk original.

 


La comanda acestui joc nu se acorda transport gratuit in Bucuresti. Comanda insotita de un alt joc beneficiaza de transport gratuit.

Daca se comanda doar acest joc, se adauga taxa transport pentru Bucuresti de 7 lei.

Magazin Online Cadouri - Flori Viziteaza magazinul Tarabadejocuri.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii ANPC